Florin Busuioc, despre copilul pe care l-a abandonat: „Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”

SPECTACOL

Florin Busuioc are două fetițe de 15 și 10 ani pe care le crește cu drag, dar și un băiat de 28 de ani, pe care l-a abandonat la numai o lună, atunci când a decis să se despartă de mama lui, scrie revista Unica.

Florin Jr., fiul lui Florin Busuioc, locuiește împreună cu mama lui, Marieta și, de-a lungul copilăriei sale, nu a avut o relație cu tatăl lui, acesta mulțumindu-se să-i plătească pensia alimentară.

Invitat la emisiunea ”E OK! să fii vedetă”, realizată de revista OK!, Florin Busuioc a acceptat să vorbească despre fiul lui și gestul pe care l-a făcut acum 28 de ani, când a decis să plece de lângă familie.

Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume, visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista.

În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea.

Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc.

Florin Busuioc, operat din nou. I-a fost montat un al doilea stent la inimă

Costel Busuioc „Pavarotti din Carpați” s-a întors sărac din America și cântă prin biserici

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment