Rona Hartner a divorțat de soțul ei, Herve Camilleri. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani. Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani. Micuța vrea să-i calce pe urme mamei sale, anul acesta începând conservatorul.

Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Rona a vorbit în premieră despre despărțire. „Psihologic, dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie [despărțirea], înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu este acea lumină în întunericul vieții noastre. (…)

Eu sunt o persoană puțin mai pudică și nu-mi place să le povestesc oamenilor când sunt chestii mai grele. Prefer să nu apar, să nu îngreunez și eu altora viața. Acuma am depășit momentul.

Pentru mine viața continuă cu Iisus Hristos, așa cum a fost. 10 ani am fost singură, 3 ani am fost cu Herve, 3 ani foarte frumoși cu 3 proiecte muzicale care vor fi lansate în această vară. Eu îmi continui drumul.

Da, am rămas prieteni. Când e o evidență că ceva nu merge, n-are sens…, adică suntem creștini, eu îl binecuvântez, el mă binecuvântează, dar suntem separați. Important este, după o anumită vârstă, să mă pun eu pe locul 2, nu contează ce simt eu, n-am voie să am vreo cădere, important este să fiu alături de fiica mea, ea să fie fericită.

Am trăit ce viață am vrut și acum trebuie să o pun pe locul 2, e și normal. (…) La prima căsătorie am simțit că soțul a sărit din barcă, m-a lăsat singură, aici am ajuns împreună la același liman, dar barca, proiectul nostru, nu mai era. Au fost trei ani de foc de artificii”, a declarat actrița în vârstă de 48 de ani, conform Unica.

Foto: Facebook

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri