A murit încă una dintre persoanele rănite la Spitalul de Psihiatrie Săpoca

ȘTIRI

Încă o persoană dintre cele rănite în urma atacului de la Săpoca și-a pierdut viața. Numărul deceselor în cazul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca se ridică la 6 după ce încă o pacientă în vârstă de 79 de ani a murit, luni dimineață, la Spitalul Universitar București, informează Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internate la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat în această dimineață. Numărul deceselor se ridică, astfel, la șase.

Pacienta avea 79 de ani si suferise o intervenție chirurgicală complexă. Pe toată perioada tratamentului, pacienta a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic, informează Ministerul.

La Spitalul Universitar mai este internată o pacientă de la Săpoca, însă se află în stare stabilă.

Situația celorlalți pacienți transferați de la Buzău este următoarea:

„Spitalul Sf. Pantelimon: Pacienta care a a fost internată aici a fost  transferată în cursul zilei de vineri la Spitalul Județean Buzău-secția Neurologie.  Ea suferise o intervenție chirurgicală și este în continuare intubată, în comă profundă, grav.

Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar: Pacientă 62 ani – este programată luni pentru intervenție chirurgicală;

Pacientă 83 ani – evoluție pozitivă, anemia corectă, în cursul săptămânii e posibil să fie transferată înapoi la Buzău;

Pacient 60 ani – evoluție pozitivă, în tratament convențional, e încă deschisă opțiunea pentru soluția chirurgicală.

Spitalul Floreasca: Starea pacientului se menține gravă. Cu toate ca sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială și stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, șansele pacientului scad progresiv, informează Ministerul Sănătății.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Săgeata, județul Buzău, a atacat cu un stativ, 13 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Șase dintre aceștia au murit. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se era în zonă.

O femeie de 88 de ani, rănită la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, a murit la București

Mama ucigașului de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: „Se agita, vedea pe el fel şi fel de gângănii”

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment