Unchiul Alexandrei Măceşanu a spus că nepoata lui reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a încercat să iasă din casa groazei din Caracal.

Ieri, în timpul unui live pe Facebook, Cumpănaşu a dezvăluit că nepoata lui, Alexandra Măceşanu, în timp ce vorbea cu poliţistul Pistol la telefon, reuşise să rupă sârmele şi lanţul cu care era legată la picioare, şi a încercat să iasă din casa unde fusese de Gheorghe Dincă, după ce a răpit-o. Din nefericire, afară erau doi câini lupi şi fata nu a avut curajul să iasă din casă.

“Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat sa se dezlege. La telefon cu poliţistul Pistol a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. A reușit să fie singură în casa aia şi a incercat să iasă. 

Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas. Este greu de imaginat pentru orice ființă umană prin ce a trecut copilul acesta.

Iar pentru mine, acest episod pe care l-am aflat de la….nu contează de unde, că a reușit să se elibereze şi sa încerce să-şi salveze viața cu calmul unui copil de 15 ani pe care, probabil, nicio persoană de 70 de ani nu îl are, a fost lucrul care m-a impresionat cel mai mult.

Și pentru că a avut acest curaj și această rezistență, va spun că voi lupta până în ultima clipă, dincolo de orice clanuri sau orice altceva, să o găsesc vie.

Când am aflat asta, astăzi (n.r. ieri), am plâns în hohote. Nu mi-a venit să cred că acest copil a fost la un pas să iasă din acea casă, că s-a eliberat, dar că nu a reușit.

Alexandra mi-a arătat că este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar acest lucru le va da încredere părinților ei că dacă  fata este în viață, va ști să lupte pentru viața ei”, a declarat Alexandru Cumpănaşu în timpul live-ului pe Facebook, scrie Observator.

Dincă, declarații șocante: „Am observat că Alexandra mişca un picior ca un spasm…”

Ce s-a schimbat la o lună de când STATUL român a lăsat-o pe Alexandra să moară? NIMIC!

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri