Andreea Bălan a făcut stop cardiorespirator în timpul operației de cezariană

ȘTIRI

Andreea Bălan a făcut stop cardiorespirator în timpul operației de cezariană, a scris partenerul acesteia pe pagina sa de facebook.

Ea a fost operată la Sanador, acolo unde în octombrie anul trecut un copil în vârstă de un an și zecele luni a murit în urma unei intervenții chirurgicale.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au că în timpul operației de hernie, un vas de sânge a fost înțepat în timpul operaţiei, iar copilul a sângerat lent ore în şir până a murit.

Andreea Bălan a născut pe 4 martie 2019 cea de-a doua fetiță.

Nașterea nu a fost lipsită de probleme, vedeta făcând stop cardiorespirator în timp ce se afla pe masa medicilor.

Vestea a fost confirmată de iubitul proaspetei mămici, care a vorbit despre clipele grele prin care a trecut, scrie Fanatik.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi”, a scris partenerul Andreei, actorul George Burcea.

„Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea.”

„Artista Andreea Bălan a trecut printr-o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consultațiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală”, au explicat pentru Cancan reprezentanții spitalului Sanador.

„Dragii mei, azi e ziua cea mare și peste câteva ore Bebe Clara va veni pe lume. Suntem foarte emoționați și abia așteptăm să o vedem. Să îmi țineți pumnii!!!”, scrisese artista în ziua operației.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment