Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment de slăbit comandat pe internet

ȘTIRI

Andreea Marin a dezvăluit că a fost la un pas de sinucidere, însă ceva a făcut-o să conştientizeze că se afla în depresie, scrie Adevărul.

Andreea Marin a vorbit într-o emisiune TV despre cea mai grea perioadă din viaţa ei când a avut gânduri de sinucidere din cauza depresiei.

După ce a născut, a luat un produs pentru slăbit care a avut ca efect advers o acnee puternică.

Ca să scape de acnee, a luat un alt medicament care i-a provocat depresie.

„A fost o depresie care, da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui supliment găsit pe internet, «100% natural, din plante», dedicat pierderii în greutate printr-un fel de detoxifiere. Am luat acea băutură şi am avut parte de efecte secundare, chiar dacă nu m-aş fi aşteptat.”

„Efect secundar a fost o afecţiune, o acnee puternică, pe care n-am putut-o vindeca decât cu nişte pastile care nu mai sunt acum pe piaţă, au fost interzise între timp, dar erau singura soluţie şi aveau un alt efect secundar, ce să vezi, m-a afectat şi acela, depresia.”

„Depresia este o boală, o tristeţe adâncă, e ca o furtună interioară care îţi întunecă mintea şi realmente nu mai gândeşti corect şi simţi că vrei să pui capăt acelei suferinţe. Pur şi simplu nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Acest lucru nu trece de la sine.”

„Depresia se adânceşte şi poţi ajunge într-un punct regretabil. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite.”

Vedeta în vârstă de 44 de ani a mărturisit ce a salvat-o.

„M-a trezit povestea Mădălinei Manole. Eu am recunoscut anumite simptome, oricât aş nega eu şi oricât de puternică m-aş crede, totuşi sunt nişte asemănări. Am zis să accept şi să verific şi aşa am ajuns la psiholog.”

„Refuzam să cred asta. Au existat oameni care îmi spuneau că nu sunt în apele mele, nu sunt bine. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu. Pur şi simplu nu mai simţeam entuziasm din adânc şi îmi era foarte greu să zâmbesc.”

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment