Anglia: Român de 30 de ani, găsit mort în casa în care locuia cu soția și fetița lui

ȘTIRI

Cristi a murit în Anglia, în casa în care locuia împreună cu soţia şi fiica lui. Românul avea doar 30 de ani şi a fost găsit fără viaţă marţi dimineaţă, informează Observator.

O tânără familie de vrânceni, plecată departe de casă pentru un trai mai bun, este greu pusă la încercare.

Cristi Cioacata, în vârstă de 30 de ani, aflat împreună cu soția și fetița de nici 7 ani în Anglia, a fost găsit decedat în camera sa, în dimineața zilei de 1 Octombrie 2019, din cauze necunoscute.

Cristi era plecat de 5 ani în Anglia, unde a avut mai multe locuri de muncă, iar de aproximativ un an era șofer la o firmă cu produse din pește, în compartimentul de livrare.

Cauza decesului nu se știe încă, dar cert e că în dimineața zilei de 1 octombrie 2019, soția sa, Roxana-Loredana Cojocariu l-a găsit mort în camera unde dormea.

În noaptea tragică, Roxana-Loredana Cojocariu a dormit cu fiica lor, Roberta-Maria, în vârstă de 6 ani și 7 luni, într-o altă cameră.

Roxana-Loredana Cojocariu, soția lui Cristi, este infirmieră la un azil de bătrâni în Anglia. După ce a terminat postliceala de asistenți în 2015, a plecat și ea după soțul ei.

Trupul tânărului român va fi repatriat sâmbătă, cunoscuţii putând să îşi ia adio de la el vineri, la 4 The Metro Centre, St Johns Road, Isleworth, Hounslow, London.

Karina, o tânără ucisă de fostul iubit în Timișoara, venise de la muncă din Anglia special ca să ceară ajutor POLIȚIEI

Maşină radiată şi dezmembrată în Anglia din 2017, găsită la Botoşani în TRAFIC

GIURGIU: Fetiță de 11 ani, violată de un englez care apoi s-a spânzurat. Mama micuței este plecată la muncă în Anglia

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment