Brexit-ul bagă spaima în britanici. Un bărbat a cumpărat 144 de suluri de hârtie igienică

ȘTIRI

Un bărbat din Marea Britanie a cumpărat 144 de suluri de hârtie igienică şi 50 de conserve de mâncare de teamă că va fi un Brexit fără acord între ţara sa şi Uniunea Europeană.

Omul a cheltuit pe provizii 658 de lire, spre surpriza totală a soţiei sale.

Juliet East, o britanică din Worcestershire, şi-a trimis soţul la cumpărături, dar când bărbatul s-a întors a avut parte de o uriaşă surpriză.

Tony Smollett, soţul femeii a adus în casă zeci de pungi cu produse pe care le cumpărase de la Tesco.

Uluită, Juliet a numărat 50 de conserve de mâncare şi 14 sticle de vin.

Şi mai mare i-a fost mirarea când a văzut cele 144 de suluri de hârtie igienică, dar şi factura piperată de 658 de lire sterline, adică peste 860 de Euro.

Soţul, director de 58 de ani dintr-o companie de IT, i-a explicat că a făcut provizii pentru vremuri grele, conform BBC. Adică pentru scenariul în care Marea Britanie iese din Uniunea Europeană fără un acord.

“A înnebunit şi a cumpărat de toate”, a spus soţia.

Amuzantul incident, care a făcut totuşi o gaură consistentă în bugetul familiei, a fost dezvăluit chiar de femeie într-o postare pe Twitter.

Brexit e un subiect fierbinte în aceste zile în Marea Britanie şi Uniunea Europeană.

În urma unui summit la Bruxelles, britanicii au obţinut de la UE două termene de amânare: 22 mai, dacă Parlamentul ţării va vota acordul cu Uniunea pentru Brexit şi 12 aprilie dacă îl va respinge.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment