Cătălin Sustrean, românul în vârstă de 20 de ani dispărut într-un mic orăşel din Austria, a fost găsit mort într-o vie ce aparţine companiei pentru care lucra.

Cătălin a dispărut miercuri, 2 octombrie 2019, atunci când mama lui l-a lăsat acasă, în oraşul Krems an der Donau din Austria, informează Observator.

A fost pentru ultima dată când cineva l-a văzut în viaţă pe Cătălin. Ulterior, tânărul a dispărut de acasă şi a fost căutat cu disperare de părinţi şi de prieteni.

Oamenii au reclamat dispariţia la Poliţie şi au lansat un apel pe Facebook pentru cei care l-ar putea cunoaşte pe Cătălin.

Din nefericire, ieri după-amiază, tânărul român dispărut în Austria a fost găsit mort, într-o vie de la marginea oraşului.

Mama lui Cătălin a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat că fiul ei a fost găsit fără viaţă.

De asemenea, prietenii lui Cătălin au postat numeroase mesaje de adio pe reţelele de socializare.

“Toți cei care te-am cunoscut am așteptat o veste bună de la părinți tai, să spună că te-au găsit și ești bine, dar am primit o veste rea. Dumnezeu să odihnească”, a scris Luminiţa pe Facebook.

Tatăl lui Cătălin a anunţat că, împreună cu câţiva prieteni, a reuşit să urgenteze ancheta poliţiştilor austrieci pentru a afla cauza morţii lui Cătălin.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar astăzi medicii legişi vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morţii.

Român de 20 de ani, dispărut în Austria. L-ați văzut?

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri