Proprietara unui câine din rasa chihuahua a demarat o campanie online pentru a-l găsi pe Gizmo, câinele său de patru ani, care a fost răpit de un pescăruş din curtea casei, sub ochii îngroziţi ai oamenilor.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile în curtea unei case din oraşul Paington (comitatul Devon, Anglia), informează Observator.

Becca, o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost îngrozită în momentul în care câinele său, Gizmo, a fost răpit din curtea casei de un pescăruş.

Tânăra a pornit o campanie online pentru a-l găsi pe Gizmo, însă şansele ca acesta să fie găsit în viaţă sunt foarte mici.

‘L-a luat pe Gizmo pe sus şi nu l-am mai văzut. Nu ştiu dacă l-a scăpat undeva sau unde se află acum’, a declarat Becca pentru DailyMail.

Atacurile pescăruşilor au devenit, în ultimii ani, din ce în ce mai periculoase, aceştia fiind surprinşi în timp ce atacau inclusiv copii.

De asemenea, nu este pentru prima dată când pescăruşii atacă şi chiar reuşesc să răpească animale de companie, precum câini de talie mică sau pisici.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri