O bătrână în vârstă de 88 de ani, rănită în timpul atacului sângeros de la spitalul Săpoca din Buzău, a murit, noaptea trecută, la spitalul Floreasca din Bucureşti, informează Observator.

Femeia a fost rănită la cap, în timpul atacului de la spitalul Săpoca, comis pe 18 august 2019, la ora 03.30, de un bărbat de 38 de ani internat în spital.

Ieri, bătrâna a fost transportată la spitalul Floreasca din Capitală, iar potrivit medicilor, traumatismul cranio-cerebral pe care l-a suferit în urma atacului era minor.

Totuşi, bătrâna avea o patologie cardiacă multiplă, dar şi sindrom de deshidratare.

Noaptea trecută, bătrâna de 88 de ani a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată.

După moartea bătrânei de la spitalul Floreasca, bilanţul crimelor odioase de la spitalul Săpoca a ajuns la 5 morţi şi 8 răniţi.

Cele opt persoane rănite de criminalul de la Săpoca au fost internate la spitalele ‘Sf. Pantelimon’, Floreasca, Universitar şi ‘Bagdasar Arseni’ din Bucureşti.

Dintre aceştia, trei sunt în stare foarte gravă, fiind în comă profundă. Doi dintre ei au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale de urgenţă, însă, cu toate eforturile depuse de medici, prognosticele rămân rezervate.

Mama ucigașului de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: „Se agita, vedea pe el fel şi fel de gângănii”

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri