Poliția caută de mai multe ore un bărbat care a încercat să răpească trei copii, în drum spre grădiniță, dis de dimineață, la Leipzig. Totul s-a întâmplat într-o zonă împădurită de la periferia orașului german.

E panică în rândul copiilor și părinților din Leipzig! Un bărbat ar fi încercat să răpească trei copii în cartierul Paunsdorf. Se spune că necunoscutul a apărut în fața unei grădinițe. Poliția desfășoară o acțiune de amploare, chiar la această oră.

“Copiii erau însoțiți de cel puțin un adult, fiecare.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Maria Braunsdorf, la RTL, citat de ObservatorNews. Primul raport a fost primit de poliție la 6:45 dimineața. Toate cele trei cazuri au avut loc în trei locații din pădurea Paunsdorf. Locurile unde au avul loc tentativele de răpire sunt aproape unul de altul și aproape de centrul de zi Kleiner Kiebitz.

Cel puțin un copil care era pe punctul de a fi răpit e înscris a această grădiniță. Poliția a confirmat acest lucru. Potrivit unui martor, se spune că făptuitorul ar fi vorbit cu mama copilului pe drumul spre grădiniță. Când mama a vrut să se îndepărteze, bărbatul a încercat să-i smulgă copilul. Cu ajutorul unei alte femei, mama și-a putut recupera copilul înapoi.

Poliția din Leipzig îl caută în prezent pe bărbat cu ajutorul elicopterelor, al unităților de câini și al poliției împotriva revoltelor. Ofițerii nu au încă o descriere exactă a făptuitorului. Omul ar trebui să se deplaseze pe jos, nu a fost identificat niciun mijloc de transport suspect în zonă.

Un român a murit în Germania încercând să-și ucidă soția într-un accident de mașină

Un șofer român, care a făcut infarct la volan în Germania, avea 19 ani

Un român a fost condamnat în Germania pentru că a vrut să se sinucidă din dragoste

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri