Mustafa Arnăut, un român de 25 de ani, a fost condamnat în Italia la 30 de ani de închisoare, după ce a violat mai multe tinere în apropiere de Florența.

Cunoscut drept “violatorul din Valungo”, românul a primit o sentință dură din partea magistraților italieni.

Potrivit Il Giornale, citat de Observator, bărbatul acționa după un tipar bine stabilit.

La primele ore ale dimineții Arnăut ieșea la pândă în zonele în care tinerele alergau sau se plimbau, le urmărea de la distanță, iar când considera că este momentul le ataca.

Românul își transporta victimele la locuința sa și le ascundea într-un cort, acolo unde le supunea la chinuri greu de imaginat. De cinci ori a reușit Mustafa să batjocorească femei tinere de pe stradă.

În urmă cu mai bine de un an, o studentă de 21 de ani, de naţionalitate mongolă, a fost lovită şi agresată sexual de român.

Tânăra a trăit clipe de coşmar. A fost lovită cu pumnii, târâtă de păr câțiva metri, apoi batjocorită. Imediat după atac, fata a chemat poliţia, care a găsit-o în lacrimi și în stare de șoc. A fost transportată la spital, acolo unde medicii au decis că va avea nevoie de 15 zile de recuperare.

“Aceste bestii de oameni care violează o femeie fără apărare, merită pedepse exemplare și, ca în alte țări europene, ar trebui experimentată castrarea chimică”, declara, la momentul respectiv, Salvini.

Prima condamnare a avut loc în luna martie, atunci când românul a primit opt ani și opt luni de închsioare pentru atacul asupra studentei. Pe 6 mai a venit a doua sentință, de patru ani, tot pentru o agresiune împotriva unei tinere.

Două luni mai târziu, la pedeapsă s-au adunat încă 10 ani de detenție, pentru violență sexuală, jaf și vătămare corporală, victima fiind o japoneză de 37 de ani care ieșise la alergat.

În total, Arnăut Mustafa a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie pentru cinci atacuri.

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri