Româncă din Italia, terorizată de soț în timp ce își alăpta copilașul născut de 15 zile

ȘTIRI

S-a întâmplat sâmbătă după-amiază, 15 iunie, la Padova, în cartierul Madonna Pellegrina.

Patrulele poliției au intervenit prima dată în jurul orei 13.40, ducându-se la locuința româncei de 29 de ani care a cerut intervenția afirmând că soțul, M.D., de 26 de ani, născut în Germania dar de cetățenie română, – reclamat anterior de ea pentru rele tratamente – voia să intre peste ea în casă.

La sosirea agenților bărbatul deja plecase fără a comite nicio faptă, dar la 15.15 femeia a cerut din nou intervenția patrulei pentru că bărbatul se întorsese și spărgea ușa locuinței.

Agenții, apropiindu-se de locuință, au observat că femeia ieșise din casă și era urmărită de soț pe malul râului Bacchiglione.

Au intervenit și l-au blocat pe bărbat, găsit în posesia portofelului femeii, care între timp a reușit să se întoarcă în clădirea de locuințe și să se refugieze la o vecină.

În așteptarea ambulanței, tânăra de 29 de ani a povestit că se afla în dormitor și intenționa să-și alăpteze copilul lor de 15 zile în momentul în care soțul a spart ușa locuinței și apoi cea a camerei.

În timp ce lovea ultima ușă, românul s-a dezechilibrat și a căzut, moment de care a profitat românca pentru a fugi.

Femeia a primit 25 de zile de îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost dus la Chestură și arestat, informează Padova Oggi.

Gabriel, șoferul român EROU, care a salvat viața unui tânăr din Italia: „L-am întrebat ce probleme are, plângea”

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment