Româncă sechestrată în Spania, eliberată de poliție după ce a reușit să-și alerteze fiul

ȘTIRI

O femeie din Timiș sechestrată în Spania a fost salvată într-o operațiune a poliției. Românca a reușit să își contacteze fiul din țară, care a pus în alertă autoritățile ce au declanșat misiunea.

Într-un comunicat, IPJ Timiș spune că victima e o femeie de 51 de ani din județ, care a fost sechestrată în Spania chiar de către iubitul ei, cu 15 ani mai tânăr. Ea a fost abuzată și ținută captivă într-un apartament dintr-o localitate de lângă Valencia, în care era permanent supravegheată de tânărul de 36 de ani.

“Telefonul şi site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reuşind să aibă acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situaţia reală si rugându-l să se adreseze autorităţilor din România”, se arată în comunicat.

În urma alertei Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş a transmis informația către poliția spaniolă.

În câteva ore, în aceeași zi, Guardia Civil a reușit să identifice locația unde e românca sechestrată. A urmat operațiunea, încheiată cu salvarea captivei și cu încătușarea iubitului ei.

Tânărul este acum cercetat de către autoritățile spaniole, care au emis și un ordin de restricție.

Pe 16 august, o altă româncă sechestrată în Spania a fost eliberată la doar 6 ore după ce a alertat rudele. Tânăra de 26 de ani a fost salvată într-o operațiune a Guardia Civil într-un apartament din Monzon, în provincia Huesca. (News.ro)

 

Un român din Spania și-a înjunghiat fosta soție și soacra și a încercat să se sinucidă cu hipoclorit

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment