Tânără din România, găsită moartă pe un câmp din Italia. Nimeni nu i-a raportat dispariția

ȘTIRI

Corpul neînsuflețit al unei românce de doar 20 de ani a fost găsit în cursul zilei de luni în Busto Arsizio, o localitate din apropierea orașului Milano, din Italia. Cadavrul se afla într-o stare avansată de degradare.

Femeia a fost găsită întâmplător de un bărbat care tăia iarba pe terenul său. Câteva minute mai târziu, poliția sosea la fața locului, pentru a începe investigațiile.

Potivit ilsussidiario.net, citat de Observator, este dificil de înțeles cum a murit tânăra româncă, deoarece trupul ei era într-o stare avansată de degradare, iar medicii legiști nu au putut să tragă nicio concluzie după primele cercetări.

Lângă cadavrul femeii a fost descoperit o carte de identitate, ce aparținea unei românce în vârstă de 20 de ani. Conform sursei citate, acesta nu ar fi avut relații strânse cu familia, motiv pentru care dispariția nu a fost raportată autorităților.

Autopsia, programată programată pentru 29 august, ar putea scoate la iveală mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs decesul. Între timp, polițiștii continuă cercetările.

Un italian a înjunghiat un român pentru că nu-i convenea cum prepară aluatul pentru pizza

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment