„Te fac carne tocată”. Înjunghiată de fostul soț la întorcerea din Germania, o româncă se teme pentru viața ei

ȘTIRI

Întoarsă de la muncă din Germania, o româncă avea să trăiască un adevărat coșmar chiar la întoarcerea în țară.

Camelia fost înjunghiată în parcarea Aeroportului din Sibiu, sub privirile speriate ale trecătorilor, chiar de fostul soț. Incidentul se petrecea în urmă cu trei ani și jumătate.

Agresorul său urmează să fie eliberat condiționat, iar femeia se teme din nou pentru viața ei, relatează oradesibiu.ro.

Camelia s-a întors de la muncă din Germania să își vadă familia. A plecat printre străini pentru a se repune pe picioare, pentru ea și pentru copiii ei, pentru un trai mai bun.

La ora 13.00 a aterizat la Sibiu. În aeroport, fostul soț, de care era divorțată încă din 2014, o aștepta.

Păstraseră o relație strict amicală pentru cei doi copii. El a așteptat-o cu flori, dar și cu un gând ascuns.

„Am fost așteptată pe aeroportul din Sibiu de fostul soț cu un buchet de flori și un gând ascuns. Am fost întrebată dacă vreau să mă împac cu el, iar în urma răspunsului meu negativ, am primit trei lovituri de cuțit în partea dreaptă a pieptului”, povestește Camelia pentru oradesibiu.ro

„Datorită legilor justiției care le permit celor care au comis acte de violență să se elibereze condiționat, fostul soț a avut dreptul să își depună cererea pentru eliberarea condiționată și în data de 9 septembrie 2019 urmează să primească sentința. Agresorul este în prezent deținut la penitenciarul din Târgu Mureș”, povestește, cu teamă sibianca.

Din cauza fricii, la proces, s-a prezentat doar avocata ei. Singurul contact pe care l-a avut cu el a fost după un an de zile de la faptă. Au discutat telefonic despre niște datorii pe care agresorul trebuia să i le plătească femeii, iar convorbirea s-a terminat cu ceartă.

Neavând de unde să plătească, în urma partajului, agresorul a rămas fără partea sa de apartament.

De acolo, au început și amenințările direct din Penitenciarul din Mureș. Agresorul, păstrând legătura cu fiul său, i-a transmis fostei soții că „o va transforma în carne tocată când va ieși” dacă nu îi plătește cheltuielile de judecată.

În prezent, după toate amenințările din trecut, după teribila poveste și după noile amenințări de după gratii, Camelia nu se mai simte în siguranță. Se gândește să ia decizii majore. Vrea să se mute în străinătate, temându-se pentru viața sa și a familiei ei.

Româncă din Italia, ucisă de un hoț care a atacat-o în mașină și a aruncat-o în stradă

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment