Tragedie în Austria: O româncă și soțul ei, uciși de tren. Poliția nu exclude varianta crimei

ȘTIRI

Polițiștii iau în calcul varianta unei crime, după ce au descoperit postările pe Facebook ale tinerei, făcute cu doar o jumătate de oră înainte de a muri, în care ea menționează probleme personale.

Tragedia s-a consumat miercuri după-amiază, 3 iulie, în sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. Românca Nikoleta Leitner, de 29 de ani, și soțul ei austriac erau într-o mașină și au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră.

La volan era soțul româncei, Markus, de 32 de ani. Potrivit mecanicului locomotivei, citat de oe24.at, automobilul Mazda a oprit inițial la trecerea liniei ferate, apoi, la apropierea trenului a pornit și a accelerat brusc.

A urmat un impact extrem de violent, în care cei doi soți au pierit. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și a fost complet distrusă, spune krone.at, citat de Observator.

Rămân multe semne de întrebare la care vor trebui să răspundă anchetatorii

A existat între cei doi o dispută cu consecințe grave? Nikoleta murise deja în locuință și a fost pusă în mașină de soțul ei care a oprit intenționat pe calea ferată? Anchetele sunt în curs.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment