Polițiștii iau în calcul varianta unei crime, după ce au descoperit postările pe Facebook ale tinerei, făcute cu doar o jumătate de oră înainte de a muri, în care ea menționează probleme personale.

Tragedia s-a consumat miercuri după-amiază, 3 iulie, în sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. Românca Nikoleta Leitner, de 29 de ani, și soțul ei austriac erau într-o mașină și au ajuns la un punct de trecere a căii ferate, fără barieră.

La volan era soțul româncei, Markus, de 32 de ani. Potrivit mecanicului locomotivei, citat de oe24.at, automobilul Mazda a oprit inițial la trecerea liniei ferate, apoi, la apropierea trenului a pornit și a accelerat brusc.

A urmat un impact extrem de violent, în care cei doi soți au pierit. Mașina a fost purtată de tren aproximativ 100 de metri și a fost complet distrusă, spune krone.at, citat de Observator.

Rămân multe semne de întrebare la care vor trebui să răspundă anchetatorii

A existat între cei doi o dispută cu consecințe grave? Nikoleta murise deja în locuință și a fost pusă în mașină de soțul ei care a oprit intenționat pe calea ferată? Anchetele sunt în curs.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri