Trei suspecți în cazul asasinării patronului unei case de schimb valutar, prinși la frontieră

ȘTIRI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au depistat trei cetăţeni români căutaţi de autorităţi într-un dosar de omor.

În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliați pe raza județelor Bacău și Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5.

În momentul în care au accesat bazele de date specifice controlului de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor trei persoane era emisă o alertă.

Ei aveau mandate de aducere emise de către autorităţile române într-un dosar de omor.

Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Proprietarul unei case de schimb a fost găsit pe 22 februarie seara împuşcat în inimă într-o maşină abandonată pe marginea drumului.

Constantin Chiriță, cunoscut sub numele Telu, avea 61 de ani și locuia în Slobozia Ciorăști, iar în momentul în care a fost asasinat mai avea doar câțiva km până să ajungă acasă.

Focurile de armă au fost trase din exteriorul mașinii, pentru că autoturismul este ciuruit de gloanțe, în partea șoferului.

Potrivit unor surse, cel puțin patru gloanțe au ajuns în trupul bărbatului, scrie Evenimentul Zilei.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment