Românul în vârstă de 43 de ani a murit în Germania într-un accident cumplit pe care, se pare, l-a provocat intenționat. A intrat cu Ford-ul pe care-l conducea pe contrasens, într-un BMW. Motorul mașinii românului a sărit de pe șasiu, atât de violent a fost impactul.

Accidentul a avut loc luni seara, 21 septembrie, în jurul orei 21:30, pe drumul național 2250, între Neusitz și Rothenburg.

Trei oameni care erau în BMW-ul izbit de român au fost răniți, iar mai târziu, după accident, polițiștii au mai găsit pe marginea șoselei, nu de parte de locul impactului, o femeie rănită și ea serios.

Aceasta le-a povestit polițiștilor că e soția șoferului decedat din Ford și că sărise efectiv din mașină, înspăimântată, cu doar câteva momente înainte de accident. Se certase cu bărbatul și acesta o amenințase că o să o ucidă. Și, cred anchetatorii, asta a și dorit atunci când a intrat pe contrasens și s-a izbit de BMW.

Femeia a avut prezență de spirit, se pare, a realizat că soțul ei nu glumește când o amenință și în ultima clipă a reușit să se salveze.

Poliția din Ansbach cercetează acum accidentul ca fiind o tentativă de crimă, scrie ObservatorNews.

Caz înfiorător în Germania: Și-a lovit fosta soție cu mașina și apoi a omorât-o cu un topor

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri