Accident cumplit în Germania: O româncă din Satu Mare a murit după ce a fost aruncată dintr-un carusel

ULTIMA ORĂ

O tânără din România în vârstă de 29 de ani a fost ucisă într-un parc de distracţii din Potsdam, Germania, după ce s-a urcat într-un carusel şi a fost aruncată câţiva metri, în urma unui accident cumplit, informează Observator.

Tragedia s-a produs duminică, 29 septembrie, într-un parc de distracţii din Potsdam, Germania, deschis cu ocazia Oktoberfest.

Victima cumplitului accident a fost identificată de autorităţi drept o tânără româncă, în vârstă de 29 de ani, din Satu Mare.

Tânăra era angajată a caruselului ‘Playball’, iar duminică seară, la un moment dat, după ce a pornit cursa, fata a fost aruncată aproximativ şase metri din carusel şi a suferit răni care au ucis-o pe loc.

Oamenii au sunat imediat după ajutor, iar un echipaj medical a ajuns la locul accidentului în câteva minute.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, tânăra româncă nu a putut fi resuscitată.

Potrivit presei din Germania, autorităţile au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, dar şi pentru verificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

După tragedie, parcul de distracţii din Potsdam a fost închis, însă va fi redeschis, cel mai probabil, în această după-amiază, cu excepţia caruselului care a ucis-o pe tânăra româncă.

Zeci de răniți după un accident sinistru petrecut într-un parc de distracții din Spania

Germania: Cinci copii români aflați la bordul unui BMW, urmăriți cu 200km/h după ce au dat o spargere în Köln

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment