Accident mortal în Italia: Un șofer de TIR a murit carbonizat, iar un român a fost salvat în ultima clipă din flăcări

ULTIMA ORĂ

Un şofer român de TIR a fost salvat din cabina în flăcări, în Italia, în ultima clipă. Un alt român e rănit, după ce trei camioane au fost distruse de foc, pe autostradă, informează Observator.

Infern pe autostrada A32, Torino-Frejus, în zona Bardonecchia, la km 72. Trei camioane şi un autoturism s-au ciocnit, apoi a izbucnit focul.

Un şofer de camion a murit carbonizat în cabină, alţi trei şoferi, dintre care doi români, după cum notează Cronaca Qui, fiind răniţi.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de autostradă pe care se executau lucrări şi o bandă era blocată.

Un şofer de camion a rulat cu viteză prea mare, a schimbat banda fără să se asigure şi a intrat într-un camion, proiectat ulterior într-un Alfa Romeo, apoi în alt TIR.

După impact, camioanele au luat foc.

Şoferul din Alfa Romeo l-a salvat pe unul dintre şoferii români implicaţi, care a ajuns la spital cu arsuri severe şi alte răni, dar medicii spun că viaţa lui nu e în pericol.

Românul a fost dus cu elicopterul la Torino cu arsuri pe 35% din corp, fractură deschisă de antebraţ şi fractură de femur. Al doilea român e şi el rănit, dar mult mai puţin grav.

Identitatea camionagiului mort carbonizat nu a fost dezvăluită.

Incidente mortale sull'A32

Le impressionanti immagini dell'incidente di questa mattina sulla Torino-Bardonecchia che è costato la vita a una persona ed ha provocato altri tre feriti. Dettagli su http://bit.ly/incidente-bardonecchia-torino

Publicată de Piemonte pe Luni, 30 septembrie 2019

Vasile, românul de 42 de ani bătut şi incendiat în Italia, a murit după două luni de agonie

Un șofer român de TIR nu mai are voie să conducă în Italia pentru neplata taxelor de autostradă de 16.000 de euro

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment