Agresorul sexual al fetei de 10 ani din Galaţi a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul fusese eliberat de curând din închisoare, unde ajunsese tot pentru agresiune sexuală, informează TVR.

Copila a trăit momente cumplite. În drum spre şcoală a fost ademenită de individ şi agresată în scara unui bloc. Suspectul a fost prins de poliţişti în flagrant, în timp ce abuza un minor, în Brăila.

În cartierul Micro 19 din Galaţi, în timp ce mergea spre şcoală, o fetiţă de 10 ani a fost ademenită de un necunoscut în scara unui bloc. Aici au urmat momente cumplite pentru copilă. Agresorul a dispărut apoi peste doar câteva minute.

Poliţiştii au început imediat căutările şi au făcut publice imaginile de pe o cameră de supraveghere pe care s-ar vedea agresorul. Este un bărbat de 35-40 de ani, solid, cu ten măsliniu.

Între timp, vestea că un agresor sau mai mulţi circulă liberi i-a alarmat pe oameni.

Peste câteva ore, poliţiştii din Brăila au fost anunţaţi că pe faleza Dunării doi bărbaţi ar fi într-o postură intimă. Unu dintre ei părea minor.

Individul a fost ridicat şi dus la audieri. La interogatoriu, bărbatul s-a dovedit a fi chiar cel care a agresat-o pe fetiţa din Galaţi. Ancheta va lămuri detaliile în fiecare caz.

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri