Anca Serea, din nou însărcinată. „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat”

ULTIMA ORĂ

La 38 de ani, Anca Serea arată senzațional. Cele cinci nașteri anterioare și cea de-a șasea sarcină, a cărei „bună vestire“ a ales s-o împărtășească în premieră cu cititoarele revistei Unica, nu au lăsat semne fizice vizibile, dar au îmbogățit-o cu un bagaj emoțional uriaș.

Dacă multe dintre mamele care urmează să nască un al doilea copil se frământă cum vor reuși să-și împartă iubirea între doi copii diferiți, Anca și soțul ei știu deja că sentimentele de dragoste părintească sunt infinite, ba chiar par să crească și să înflorească odată cu apariția fiecărui nou membru al familiei.

Cum face față? Cum se descurcă având o familie atât de numeroasă?

Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut.

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, povestește Anca despre cum a decurs această sarcină, subliniind că se bucură că au trecut problemele și că acum se simte în superformă.

La acest lucru contribuie și faptul că mănâncă sănătos – multe fructe și legume, mai ales că acum e primăvară și este o abundență de ridichi, ceapă verde, urzici și spanac – și că este un om optimist, căruia nu-i place să se plângă și care găsește întotdeauna o rezolvare.

În plus, nu are nicio superstiție „de gravidă” și nici poftele nu au chinuit-o vreodată.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment