Un bărbat periculos, care a bătut trei femei după ce a spart o casă din comitatul Bedfordshire (Anglia), este căutat de Poliţie, iar proprietarul casei oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru prinderea lui, informează Observator.

Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire.

Bărbatul, care purta o vestă reflectorizantă şi ţinea în mână un pachet, semn că lucra la o firmă de curierat, a intrat în casă cu gândul să fure.

Din nefericire, în casă se aflau mama proprietarului, soţia şi fiica acestuia.

În momentul în care a intrat, individul periculos a lovit-o pe mama proprietarului, iar în urma loviturii aceasta s-a prăbuşit inconştientă la podea.

A urmat fiica, aceasta fiind lovită cu pumnul în ochi, moment în care s-a prăbuşit lângă bunica ei.

Pe imaginile de supraveghere se observă cum agresorul le târăște pe cele două femei inconştiente dintr-o cameră în alta.

După câteva secunde, soţia proprietarului a coborât de la etaj, însă a fost la rândul ei lovită în numeroase rânduri de spărgător.

Proprietarul casei a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea atacatorului.

‘Această persoană nu a fost prinsă şi este în continuare căutată. Ar putea fi bulgar sau român. Vă rugăm să distribuiţi această postare în Marea Britanie, dar şi în comunităţile de români şi bulgari. Fiica mea şi-ar putea pierde vederea la un ochi, iar mama are nevoie de o operaţie la cap. Ofer o recompensă de 20.000 de lire pentru informaţii care ar putea duce la arestarea agresorului. Cine are informaţii poate să sune la +44 75301 66666 sau 999 (n.r. serviciul de urgenţă din Marea Britanie’, a scris bărbatul pe Facebook.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri