Băiețel de nouă ani din Cluj, omorât în bătaie. Mama, principalul suspect

ULTIMA ORĂ

O femeie în vârstă de 40 de ani a sesizat la 112 că şi-a găsit copilul în vârstă de nouă ani fără suflare în casă, într-un apartament din cartierul clujean Mărăşti.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului au descoperit că trupul fără viaţă al minorului prezenta multiple urme de violenţă pe corp.

Principala suspectă este chiar mama minorului, care mai are doi copii, şi care locuieşte alături de iubitul ei.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi început să îl bată pe copilul de doar 9 ani în jurul orei 14.00, apoi a plecat de acasă cu ceilalţi fii, geamănul copilului decedat şi un băiat de 11 ani.

Când a revenit, după câteva ore, l-a găsit pe copilul bătut fără suflare, potrivit monitorulcj.ro. Echipajul SMURD sosit la faţa locului în jurul orei 23.00 a constatat decesul copilului şi ulterior i-a preluat pe ceilalţi doi aflaţi în stare de şoc şi i-a dus la UPU.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma loviturilor sau din altă cauză.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar în funcţie de rezultatul necropsiei se va stabili încadrare juridică a faptei.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment