Șoferul român de TIR a trăit o spaimă de nedescris noaptea trecută, într-o parcare de pe șoseaua dintre Liege şi Bruxelles, în Belgia, unde a fost atacat cu suliţe şi macete de un grup de imigranţi africani care încercau să urce în remorcă.

Totul s-a întâmplat vineri noapte, 22 noiembrie, în jurul orei 03.00, într-o parcare de pe E40, în zona Walshoutem.

Românul dormea în camionul său, înmatriculat în Germania, când a fost trezit de zgomote care veneau din spatele remorcii.

Înspăimântat, românul a pornit vehiculul şi a încercat să plece, însă imigranţii care voiau să urce în remorcă au început să arunce cu diferite obiecte în parbriz.

Atacatorii au aruncat mai multe suliţe care s-au înfipt în parbrizul TIR-ului şi erau înarmaţi cu macete.

Şoferul român de TIR a sunat la Poliţie pentru ajutor, însă până la sosirea poliţiştilor imigranţii s-au făcut nevăzuți.

Potrivit jurnaliştilor belgieni, în astfel de cazuri, tot mai dese în ultimii ani, se intervine cu cel puţin două echipaje de Poliţie.

În cazul românului, un echipaj a ajuns la câteva zeci de minute după apelul la numărul de urgenţă, în timp ce al doilea cel mai apropiat echipaj se afla la o distanţă de 65 de kilometri, în Anderlecht, informează nieuwsblad.be.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri