Bărbatul de 34 de ani, german cu rădăcini tunisiene, şi-a ucis brutal fosta soţie, în Limburg, Germania. Criminalul a urmărit-o pe femeie, care avea ordin de restricţie împotriva lui, şi a lovit-o cu maşina, un Audi, care avea, spun martorii 150 km la oră.

După impact, bărbatul a coborât din autoturism şi a atacat victima, care era căzută la pământ, cu un topor, informează Observator.ro. Femeia a murit la locul atacului. În vârstă de 31 de ani, femeia venise în Germania din Tunisia în urmă cu 6 ani se căsătorise cu asasinul ei, dar ulterior divorţase, sătulă de abuzurile acestuia.

Cei doi aveau doi copii mici, care erau în custodia exclusivă a mamei, la Limburg, împotriva fostului soţ extrem de violent ea reuşind să obţină un ordin de protecţie.

Poliţiştii au cerut martorilor crimei care au înregistrat videoclipuri sau au făcut fotografii să nu publice acest conținut pe Internet și să le pună la dispoziția Poliției imediat.

“Avem dovezi ca video-ul crimei circula pe internet. Abțineți-va sa îl mai difuzați – vom iniția în mod constant proceduri penale împotriva oricui a postat/postează videoclipul care arata violenta grafica.”, a scris Poliţia, pe reţelele de socializare.

Un șofer român, care a făcut infarct la volan în Germania, avea 19 ani

Germania: Șofer român de TIR, rănit grav în urma unui accident cumplit produs pe autostradă

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri