Detaliile unei anchete privind doi români morți într-un accident rutier produs în Anglia

ULTIMA ORĂ

Doi români au murit într-un grav accident rutier, în timp ce erau în drum spre casă, după ce au fost daţi afară dintr-un bordel, informează Observator.

Stefan Covăsdan și Marius Olteanu se întorceau de la Birmingham, când o reparaţie pe autostrada M6 a obligat şoferul maşinii să intre pe drumul Congleton A534.

În timp ce conducea prin Arclid, şoferul nu şi-a dat seama că se află pe partea greşită a şoselei şi a spulberat frontal, cu viteză, un Opel în care se aflau doua femei, rănite grav în urma accidentului.

În urma impactului între cele două maşini, Marius, care se afla în Marea Britanie de doar de două zile, a murit, în timp ce prietenul său, Ştefan, a decedat a doua zi la Spitalul Universitar Royal Stoke.

Detaliile anchetei au fost publicate de presa britanică, deşi evenimentul a avut loc anul trecut, în octombrie.

Stokesentinel.co.uk citează din ancheta procurorilor care precizează că cei doi nu aveau cum să supravieţiască în urma rănilor suferite.

Ştefan, tânărul în vârstă de 31 de ani, nu purta centura de siguranță în momentul impactului, iar Marius, tânărul în vârstă de 29 de ani, nu o purta ​​corect.

Fratele lui Marius a depus o declaraţie la dosar în care explică ce s-a întâmplat în seara tragediei.

Tânărul, citat de presa britanică, a precizat că cei doi se aflau pe drumul de întoarcere, după ce au fost alungați de la un bordel din Birmingham.

Poliţiştii din Cheshire Police au precizat că Marius a venit în Anglia cu maşina implicată în accident, însă Ştefan se afla la volan la momentul accidentului mortal.

Medicul David Butterworth, care a efectuat examenul post-mortem, a oferit o declarație instanței în care a concluzionat că cei doi prieteni au murit din cauza hemoragiilor.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment