Mai mulţi şoferi români s-au războit într-o parcare din Cehia, după ce unii dintre ei au descoperit că au rămas fără roţile de rezervă de la camioane, informează Obseervator.

Şoferii români au descoperit că cei care le-ar fi furat roţile ar fi tot şoferi români, aflaţi într-un TIR înmatriculat în Dâmboviţa.

Aceştia din urmă ar fi acţionat împreună cu alţi indivizi care se aflau într-un autoturism.

Astfel, şoferii s-au trezit din somn şi au mers la TIR-ul înmatriculat în Dâmboviţa pentru a le cere socoteală presupuşilor hoţi şi pentru a-ş recupera roţile de rezervă.

Un şofer a filmat momentul de după incident, iar pe imagini apare un şofer român, care ar fi fost bătut şi care plânge după ce ar fi primit spray lacrimogen în ochi.

Potrivit unor martori, aflaţi în aceeaşi parcare, şoferii români care şi-au atacat colegii ar fi fost amendaţi de poliţiştii cehi pentru că ar fi folosit spray-ul lacrimogen şi pentru că ar fi avariat TIR-ul înmatriculat în România.

Postarea românului a fost distribuită de sute de ori, iar şoferii au fost acuzaţi că l-ar fi atacat pe românul din imagini fără ca acesta să fie implicat în furtul roţilor de rezervă.

De altfel, o roată de rezervă despre care se presupune că ar fi fost furată, a fost găsită în apropierea unui camion din parcare.

‘L-aţi atacat în propria cabină când eraţi beţi. Faceţi probleme unor oameni nevinovaţi, fără probe, doar pentru că umblaţi beţi’, a comentat un şofer român la postare.

Poliţiştii cehi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri