Cristian Barbu, şofer de TIR la o firmă din Dublin, este de negăsit din noaptea de 9 spre 10 august 2019, informează Observator.

Cristian Barbu este căutat de poliţia din Hull, după ce a dispărut pe feribotul, între Rotterdam şi Hull. Camionul tânărului a fost găsit în dimineaţa zilei de 10 august pe vapor, în cabină fiind toate actele românului.

La fix două luni de la dispariţia lui Cristian, tatăl acestuia a lansat un apel disperat pe Facebook, prin care speră ca cineva să dea informaţii care să ajute la găsirea băiatului său.

“Astăzi se împlinesc 2 luni de când fiul nostru, Barbu Cristian, șofer la firma Hannon-Dublin a fost dat dispărut după vaporul care face legătura între Rotterdam și Hull. Am apelat la toate oficialitățile din România, Anglia și Olanda, dar nimeni nu știe încă nimic. Dacă l-a văzut cineva după data de 10 august 2019, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0040726743433. Nu avem nevoie de incurajări sau comentarii, ci de cât mai multe distribuiri pe cât mai multe grupuri. Vă mulțumim tuturor pentru ajutor“, este mesajul tranmsis de Sorrell Barbu.

Un apel pentru găsirea tânărului originar din Zimnicea a fost lansat şi de poliţia din Hull.

“Cristian a călătorit în noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă 10 august pe feribotul The Pride of Hull, între Rottrdam şi Hull”, a scris poliţia engleză pe Twitter.

Cristian s-a urcat vineri seara pe feribot la volanul camionului pe care îl conducea, pentru a traversa Marea Nordului spre Anglia. La sosirea în Hull, poliţiştii au găsit camionul abandonat pe vas şi nici urmă de şofer.

Șofer român de TIR, dispărut între Olanda şi Anglia. Camionul lui a fost găsit pe un feribot

Deznodământ tragic: Românul dispărut în Austria a fost găsit mort într-o vie

Șoferi români de TIR, dispăruți între Franța și Italia. I-ați văzut?

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri