Băiețelul unei românce, scuipat și umilit de propriul tată, un italian: “Ești o maimuță!”, îi spunea bărbatul. Românca l-a părăsit, dar nici așa copilul n-a scăpat de coșmar.

Viață de coșmar trăită de o româncă și fiul ei în Italia, unde tatăl copilului, un italian, a umilit copilul și a bătut-o pe femeie în repetate rânduri. Românca a reușit să fugă cu copilul, dar nici așa nu a scăpat de violențele și abuzurile psihice ale italianului.

“Ești o maimuță”, sau “Român de c…”, sunt doar două dintre expresiile folosite des de tatăl micuțului la adresa propriului fiu. Nici mama acestuia, o româncă acum în vârstă de 40 de ani, nu a scăpat. În cele din urmă, fugind de bărbat, românca a depus plângere.

În alte momente de furie, italianul în vârstă de 50 de ani l-a scuipat pe copil și și-a dat jos pantalonii, s-a apropiat cu spatele de el și i-a zis: “E ceea ce meriți”.

Românca și cetățeanul italian s-au cunoscut în 2008 la Lucca și au avut un fiu în 2011. Necazurile au început după ce bărbatul și-a pierdut locul de muncă și a devenit agresiv.

“Ești o româncă de c…. Trebuie să lucrezi și pentru mine.”, i-a transmis el femeii pe care a agresat-o fizic în mai multe rânduri, potrivit actelor emise de spitalele unde aceasta a primit îngrijiri medicale.

Românca a fugit cu fiul ei în 2013, iar de atunci lupta s-a mutat în sălile de judecată. Italianul a spus că acuzațiile sunt invenții și calomnii, dar a fost condamnat la 1 un an și 2 luni de închisoare, cu suspendare, și la plata unei amenzi de 8.000 de euro, scrie La Nazione.

Mâncată de viermi, așa a ajuns la spital o mamă abandonată de fiica plecată în Italia

Româncă din Italia, înjunghiată mortal de amantul italian când i-a dezvăluit că e gravidă

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri