Fiul unui milionar din Marea Britanie și-a luat SCLAV român

ULTIMA ORĂ

Fiul unui milionar din Anglia a postat imagini revoltătoare pe Instagram în care foloseşte un tânăr român drept sclav personal, scrie publicația britanică The Sun.

Tânărul a explicat că l-a angajat pe român pentru a-i ţine berea, pentru a-i aduce ţigări şi pentru a-i ţine haina.

Harry Taroni, în vârstă de 23 de ani, este fiul lui Russel Taroni, un milionar englez care face afaceri cu deşeuri reciclabile încă din anii 50′.

Fiul de milionar s-a filmat, în urmă cu câteva zile, în timpul unei curse de cai în oraşul Cheltenham.

În imaginile care au stârnit indignarea oamenilor de pe reţelele sociale se poate observa cum tânărul de 23 de ani povesteşte cum l-a angajat pe Sorin, un tânăr imigrant român, ca „sclav personal”.

Românul este plătit să „ţină ţigările, să aducă bere şi să ţină haina”, după cum s-a lăudat fiul de milionar prietenilor de pe Instagram.

„Îi dau salariu pe zi. Este foarte încântat”, a precizat tânărul fiu de milionar în filmarea postată pe Instagram, notează site-ul publicației The Sun, citat de Observator.

Pe imagini se poate observa cum românul este trimis să cumpere bere, ţine ţigările angajatorului şi stă mereu în spatele acestuia.

La finalul clipului, fiul de milionar a precizat că i-a dat 20 de lire românului pentru a merge acasă.

„Dacă vedeţi un român mic care se învârte prin Birmingham, să îi spuneţi că îl caut! ##No Romanians Were Harmed In The Making Of This (n.r. Niciun român nu a fost rănit în timpul filmărilor)”.

IMAGINILE VIDEO LE PUTEȚI URMĂRI AICI!

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment