Fratele muncitorului ucis în explozia produsă în Bucureşti a murit pe mormântul fratelui său

ULTIMA ORĂ

Fratele muncitorului care a murit în explozia produsă în urmă cu câteva zile, la o fabrică din Bucureşti, a murit, astăzi, chiar pe mormântul fratelui său.

Bărbatul a făcut infarct atunci când a mers la mormânt pentru a aprinde o lumânare, informează Observator.

După ce i-a venit rău, bărbatul s-a aşezat pe mormânt, acolo unde şi-a dat şi ultima suflare.

Oamenii aflaţi în cimitirul din satul Izvoru, comuna Vânătorii Mici (Giurgiu) au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

‘A venit salvarea. L-a resuscitat, dar nu s-a putut. A venit Poliţia şi stă de câteva ore acolo ca să vină de la IML de la Giurgiu şi nu a venit. De la 10 stă acolo. De şase ore’, a declarat un bărbat care se afla în cimitir.

Fratele acestuia a fost înmormântat în urmă cu câteva zile, după ce şi-a pierdut viaţa în explozia de la o fabrică din Bucureşti.

Explozia produsă vineri, 30 august, la cea mai mare fabrică de materiale de construcţii din România a ucis un om şi a rănit grav alţi trei.

Un utilaj sub presiune a sărit în aer, a spart pereţii unei hale şi s-a oprit în curtea unei reprezentanţe auto din apropiere, după ce a trecut razant pe lângă un grup de oameni.

Doar un pas mai era până la o tragedie colectivă. Deflagraţia s-a simţit ca un cutremur.

La ora 5 şi 20 de minute dimineaţa, mai multe apeluri la 112 anunţau o explozie puternică în Sectorul 6 al Capitalei. Echipele de salvatori au găsit imaginile unui dezastru.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment