Germania: Microbuz cu 11 români înghesuiți printre genți, anvelope și biciclete, oprit de poliție

ULTIMA ORĂ

Unsprezece români veneau din Danemarca într-un microbuz fără banchete, înghesuiţi între zeci de bagaje, informează Observator. Poliţia germană le-a oprit călătoria şi i-a obligat să ajungă în ţară cu trenul.

Cei 11 români tocmai se dăduseră jos de pe bac, în Germania, venind din Danemarca într-un Citroen Jumper, când, marţi de dimineaţă, au fost opriţi de poliţia germană la Puttgarden. Trei dintre români călătoreau pe bancheta din faţă, doi plus şoferul.

Supriza a fost atunci când poliţiştii au deschis uşa dubiţei. Înăuntru erau alţi opt oameni, întinşi pe plăpumi şi pături, fără banchete, înghesuiţi printre zeci de bagaje: scaune, genţi, sacoşe, biciclete şi anvelope.

Maşina nu avea asigurare, iar şoferul ei, nu deţinea permis de conducere. În plus, în eventualitatea unei frânări bruşte, cei opt oameni din interiorul dubei ar fi fost în pericol de moarte.

Ei le-au spus agenţilor că se îndreaptă spre România, mai aveau de parcurs peste 2.000 de km în condiţii care reprezentau un pericol real pentru circulaţia rutieră, scrie ln-online.de.

Aşa că Poliţia a confiscat maşina, iar cei 11 români au fost obligaţi să-şi continue drumul spre ţară cu trenul.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment