O plantaţie ilegală de marijuana a fost descoperită de autorităţile germane – care au efectuat şi o percheziţie la faţa locului – graţie unor informaţii primite de la un bărbat care a trecut pe deasupra ei în timp ce se afla în nacela unui balon cu aer cald, a anunţat vineri Poliţia din Rostock, citată de DPA.

Bărbatul a survolat o rezervaţie naturală amenajată în apropiere de Rostock, un oraş din nordul Germaniei, în momentul în care a observat o plantaţie de marijuana în interiorul rezervaţiei. După ce a aterizat, el a contactat telefonic Poliţia locală.

Plantaţia se afla într-o parte izolată a rezervaţiei, în care accesul pe jos este dificil de realizat. Descoperirea făcută de bărbatul din nacela acelui balon cu aer cald a reprezentat “un noroc pur”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Rostock.

Poliţiştii locali au confiscat 123 de plante de marijuana în timpul raidului efectuat în cursul zilei de marţi. Autorităţile au demarat şi o anchetă, care este în plină desfăşurare, anunță Agerpres.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri