Sâmbătă, 6 iulie, mai mulți șoferi din Herford, Renania de Nord-Westfalia, au trebuit să încalce regulile de circulație din cauza unui șofer român care a blocat o străduța Mühlengasse cu sens unic timp de o oră și jumătate.

Aceștia au fost nevoiți să întoarcă și să conducă pe sens interzis circa o sută de metri.

Dar cel mai mult a avut de suferit proprietarul unui Volkswagen Polo a cărui mașină a fost lovită lateral de camionul condus de român, fiindu-i distruse o roată și oglinda.

Conform presei germane, românul care conducea un camion al societății Hermes nu cunoștea zona și a ajuns în mod accidental pe strada îngustă și cu sens unic.

„Așa ceva se întâmplă cel puțin o dată pe lună, mulți oameni care nu sunt de aici rămân blocați cu vehiculele lor mari”, a spus angajata unui restaurant din apropiere, adăugând că acesta este „cel mai grav caz”.

Când au sosit polițiștii, martorii le-au explicat că șoferul a plecat de la locul impactului și a oprit numai după ce rezidenții care au observat că a lovit mașina Polo l-au urmărit.

Pe baza acestor declarații privind plecarea camionului condus de român, cazul este considerat a fi posibilă fugă de la locul accidentului.

Șoferul, un român de 57 de ani, cu greu a putut explica ce s-a întâmplat, acesta necunoscând nici germana, nici engleza.

Traficul a revenit la normalitate numai după o oră și jumătate, informează Neue Westfalische. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili dinamica exactă a accidentului.

Invazie periculoasă de omizi în Germania. Pot provoca vomă, ameţeli, febră şi chiar alergii mortale

Accident sinistru în Germania. Șoferul unei mașini a murit strivit între două TIR-uri

Șofer român de TIR, pe moarte după ce a zburat cu cabina de pe șasiu în Germania

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri