Un român din Italia și-a pus capăt zilelor, după ce a fost părăsit de nevastă și despărțit de cei trei copii pe care îi avea, informează Observator. Bărbatul locuia în localitatea Montalto delle Marche, din provincia Ascoli Piceno, regiunea Marche.

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de marți, 16 iulie. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, cetățean român, a fost găsit fără suflare de către tatăl său, spânzurat, după ce a hotărât să-și ia viața în timpul nopții.

Potrivit corriereadriatico.it, românul trecea prin momente extrem de dificile după ce soția sa l-a părăsit și a luat cu ea cei trei copii, toți minori.

De altfel, bărbatul ar fi avut episoade de depresie în trecut și nu este exclus să fi recurs la gestul extrem pe fondul unor probleme de ordin psihic. Din primele informații, acesta nu a lăsat un bilet de adio și nici nu ar fi amenințat cu sinuciderea.

Deși tatăl victimei a sunat imediat la 118, numărul de urgență din Italia, paramedicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs tragedia.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri