Livia Florentina Bunea și fiica ei

Un militar de 35 de ani din Cipru este acuzat că a ucis șapte femei, printre care și o româncă de și fiica ei minoră. Presa cipriotă scrie că victimele sunt Livia Florentina Bunea, de 36 de ani, născută în Buzău, și fiica ei, Elena Natalia, de opt ani, informează Libertatea.

Livia Florentina Bunea și fiica ei

Potrivit site-ului knews.kathimerini.com.cy, suspectul le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe româncă și pe fiica ei în septembrie 2016.

Militarul, care pe Internet se prezenta drept Orestis, a mărturisit, de asemenea, că a ucis-o pe Maricar Valdez Arquiola, o tânără de 30 de ani din Filipine care a fost dată dispărută din decembrie 2017.

Inițial, bărbatul nu a recunoscut că a ucis această femeie, susținând că doar s-a întâlnit cu ea.

Anchetatorii au obținut încă dovezi care îl incriminează pe suspect. Trupul lui Maricar (foto) nu a fost încă descoperit.

Anterior, suspectul le-a spus polițiștilor că a ucis alte două filipineze – Marry Rose Tiburcio (38 de ani) și Αrian Palanas Lozano (28 de ani).

Trupurile celor două femei au fost descoperite în puțul unei mine abandonate din localitatea Mitseros.

Trupul lui Marry Rose a fost identificat de o prietenă, iar identitatea ei a fost confirmată cu ajutorul testelor ADN.

Marry Rose Tiburcio și fiica ei

Fiica lui Marry Rose este în continuare dată dispărută, însă anchetatorii se tem că fetița de șase ani a murit. Motivul: militarul a spus că abandonat cadavrul în lacul Memi, la câțiva kilometri distanță de mina abandonată.

Bărbatul nu a recunoscut uciderea fetiței și le-a spus anchetatorilor că micuța s-a înecat cu propria vomă.

Audiat în instanță, căpitanul este bănuit că a abordat femeile pe care le-ar fi ucis pe un site de matrimoniale de pe Internet.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri