INCREDIBIL! Polițistul care a preluat apelul Alexandrei: „Rămâi acolo, că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată”

ULTIMA ORĂ

Alexandra Măceşanu, fata răpită, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă, a purtat, cu o oră înainte de a muri, o discuţie telefonică cu poliţistul care a preluat apelul de la STS.

Acesta a avut o atitudine recalcitrantă faţă de tânăra fată care i-a spus că a fost răpită, violată şi că este legată cu o sârmă. Poliţistul i-a zis: „Rămâi acolo, că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată”, informează Adevărul.

Alexandra şi-a făcut curaj şi a sunat la 112, ultima ei speranţă de a fi salvată. La telefon i-a răspuns un poliţist care a crezut că face o face o glumă şi nu a luat-o în serios. Acesta a avut o atitudine recalcitrantă.

De asemenea, tânăra le-a dat poliţiştilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, conform surselor, informează digi24.ro. În plus, faptul că Alexandra suna şi închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei.

Un alt detaliu şocant: poliţistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar aşa cum relata fata, deşi plângea şi era terifiată.

Discuţia dintre poliţist şi Alexandra

Poliţist: Unde eşti, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Poliţist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Poliţist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îţi trimit eu echipaj, dar nu mai ţine linia ocupată.

Potrivit surselor, poliţistul i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condiţiile în care era răpită şi legată cu sârmă.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că a fost sechestrată şi violată.

„Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.

Ultima convorbire s-a închis după ce tânăra le-a transmis poliţiştilor „Vine, vine!” referindu-se probabil la criminalul care se apropia de ea. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Citeste mai mult: adev.ro/pveyp2

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment