ITALIA: A mânjit un bătrân cu excremente pe față, românca de 47 de ani a fost arestată

ULTIMA ORĂ

Elena Căliman, o româncă în vârstă de 47 de ani, a fost arestată de autorităţile italiene după ce a maltratat în toaletă un bătrân de 94 de ani, pe care l-a pedepsit într-un mod de-a dreptul grotesc.

Românca lucra ca asistentă la casa de bătrâni “Villa Cesarea“, iar după masa de prânz un bătrân a făcut mizerie, răsturnând mâncarea, apoi s-a mânjit la gură cu mâncare.

Românca a cedat impulsului şi, ajutată de o conațională, l-a dus la toaletă, unde s-a răzbunat pe el într-un mod de neimaginat.

Elena Căliman a fost arestată în cursul zilei de duminică, 16 iunie, după ce i-a aplicat o pedeapsă inimaginabilă unui bătrân care arunca cu mâncare prin sala de mese şi se murdărise intenţionat pe faţă.

Românca l-a dus la baie apoi l-a mânjit pe faţă cu fecale şi l-ar fi forţat să le ingereze, informează ilrestodelcarlino.it.

Bătrânul terifiat a suferit un infarct şi a fost transportat la spital.

Românca a fost închisă la Forli ca urmare a unui ordin de arestare preventivă emis de judecătorul Janos Barlotti, la cererea procurorului Cristina D’Aniello, care a coordonat investigațiile poliției locale, asistate de carabinieri.

Pe parte administrativă, după primirea rapoartelor din partea Primăriei, s-a dispus deja suspendarea activității casei respective de bătrâni, din cauza “pericolului pentru protejarea interesului public în materie de sănătate”.

Toți bătrânii au fost transferați ulterior în alte unități.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment