Italia: Îngrijitoare din Republica Moldova, acuzată că și-a ucis bebelușul născut pe ascuns

ULTIMA ORĂ

O tânără care lucra ca îngrijitoare la o familie din Vallo della Lucania, provincia Salerno, Italia, a născut în cursul nopții de miercuri, 2 octombrie, apoi şi-a acuns bebeluşul într-o valiză. Copilaşul a fost găsit mort de anchetatori, câteva ore mai târziu.

Femeia de 30 de ani, din Republica Moldova, a născut singură, acasă.

Când a observat că situaţia se complică şi pierde foarte mult sânge, tânăra din Republica Moldova a decis să cheme ambulanţa.

Doar că înainte să sune la 118, a tăiat cordonul ombilical și şi-a băgat bebeluşul într-o valiză. Deocamdată, încă nu se ştie dacă băieţelul era viu sau mort când l-a ascuns.

La scurt timp, un echipaj de prim ajutor a ajuns la locuinţa femeii. Personalul medical de pe ambulanță a preluat-o, fără însă să ştie ce se întâmplase.

Odată ajunsă la spital, medicii de la spitalul San Luca din Salerno şi-au dat seama că moldoveanca născuse în urmă cu puţin, aşa că au alertat poliţia.

Carabinierii au mers la locuinţa tinerei şi au făcut descoperirea macabră. Băieţelul nou-născut era mort, ascuns întro valiză lângă dressing.

Momentan, femeia se află în continuare internată la spitalul din Vallo della Lucania, viaţa ei nefiind în pericol.

Între timp, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie affaritaliani.it.

Astăzi, medicii legişiti vor efectua şi autopsia bebeluşului, urmând să stabilească dacă băieţelul era viu sau mort când mama lui l-a ascuns în valiză.

Accident mortal în Italia: Un șofer de TIR a murit carbonizat, iar un român a fost salvat în ultima clipă din flăcări

Vasile, românul de 42 de ani bătut şi incendiat în Italia, a murit după două luni de agonie

Româncă, arestată în Italia. Și-a ucis bebelușul de o zi, l-a băgat într-o pungă și l-a aruncat

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment