Lavinia, soția lui Ștefan Bănică, transformată enorm de sarcină

ULTIMA ORĂ

Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete.

Artista preferă să se descurce singură, deşi nu mai este atât de slăbuţă încât să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

A rămas mai puţin de o lună până când Ştefan Bănică (51 de ani) îşi va strânge în braţe cel de-al treilea moştenitor. Mai precis, la începutul lunii iunie el şi Lavinia Pârva vor deveni părinţi de băiat, dar până atunci mai au timp să amenajeze camera, să cumpere biberoane şi alte lucruşoare necesare unui nou-născut.

Aceste cumpărături cad în sarcina soţiei regelui rock’n’roll şi se ocupă cu brio de toate acestea. Chiar dacă se află în ultimul trimestru, este destul de activă şi nu a recurs la ajutoare, la şoferi care să îi conducă maşina, deşi se mişcă mai greu acum.

Fotoreporterii Click! au surprins cele mai proaspete imagini cu celebra graviduţă Lavinia Pârva şi sunt extrem de diferite faţă de cele pe care şi le postează pe Instagram: soţia lui Bănică a luat circa 20 de kilograme în greutate.

 

Marţi, pe la ora 11 dimineaţa,  cântăreaţa a fost surprinsă în zona Timpuri Noi, la apartamentul în care a locuit dinainte să fie cu Bănică. Îmbrăcată în negru, cu paltonaş mov foarte cochet, solista s-a mişcat cu paşi de furnică spre vechea locuinţă, din cauza kilogramelor.

Se poate observa că sarcina a transformat-o destul de mult. A luat serios în greutate, iar gleznele i s-au umflat astfel încât încălţămintea sport este cea mai bună soluţie în cazul ei.

Cu mâna pe burtică şi extrem de grijulie pe unde calcă, cântăreaţa a luat-o pe străduţe, apoi s-a întâlnit cu mama ei.

Se pare că doamna Pârva a venit de la Timişoara ca să îi fie alături fiicei şi ginerelui Bănică, pentru a le da o mână de ajutor cu flăcăul care se va naşte.

Lavinia și Bănică formează un cuplu din anul 2011, când artistul era însurat cu Andreea Marin
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment