Claudiu, un tânăr şofer român din Deva în vârstă de 22 de ani a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h şi a lovit intenţionat un TIR, luni, în Germania, unde lucra, totul fiind transmis live pe Facebook.

Tocmai ce aflase că e părăsit de iubita lui, transmiţându-i acesteia un mesaj. Impactul cu camionul a fost devastator, dar tânărul a supravieţuit, medicii sosiţi aproape imediat la locul accidentului găsindu-l în viaţă. Din păcate, Claudiu a murit marţi la spital, în Germania, informează Observator.tv.

“Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. P Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă.”, a spus Claudiu la începutul transmisiunii live de pe Facebook.

După 8 minute de goană, a accelerat până la 170 de kilometri pe oră, a virat dreapta pe o bretea de ieşire de pe autostradă şi a intrat în plin înt-run TIR oprit în spatele unei coloane de vehicule.

După impact, telefonul său a continuat să transmită Live pe Facebook. După momente lungi de tăcere, pe înregistrare se aud voci în germană ale martorilor care i-au sărit în ajutor. Pe live a intrat și mama șoferului, Gabriela, care a privit îngrozită cum fiul ei se sinucide.

Mama şoferului de 22 de ani care a intrat intenţionat într-un TIR, cu 170 km/h, live pe Facebook, a transmis un mesaj cutremurător. 

“Drum lin spre ingeri copilul meu frumos. Tu ai plecat si mai lăsat singură te voi iubi mereu puiul meu.Dumnezeu să aibă grijă de tine.”, a scris femeia, care a activat statusul “Gabriela este cu Claudiu”, pe contul personal de pe reţeaua de socializare.

Sute de mesaje de condoleanţe şi susţinere a primit postarea mamei tânărului care muncea în Germania şofer pe o dubiţă de 3.5 tone.

Român din Germania, sinucidere LIVE pe Facebook: Adio mamă, tată!

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri