Tragedia s-a produs în această dimineață în Italia, în jurul lorei 6.00, în provincia Forlì – Cesena. Victimele sunt patru români cu vârste de 14, 17, 19 şi 35 de ani.

Il Resto del Carlino scrie că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi fraţi minori, au murit pe loc. Imaginile de la locul tragediei sunt teribile.

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 6.00. Niciunul dintre ei nu a scăpat cu viaţă. Echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor dintre fiarele contorsionate abia după o oră de la producerea tragediei, în jur de 7.00 dimineaţa.

După ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan.

Maşina ar fi lovit un parapet aflat pe marginea drumului, iar apoi s-ar fi răsturnat într-un şanţ, scrie Observator.tv.

Vicepremierul Italiei, Matteo Salvini, impresionat de numărul mare de victime ale accidentelor rutiere din această noapte, a postat un mesaj pe Facebook: „O rugăciune pentru cei unsprezece tineri morți pe străzile italiene azi noapte: nu se poate muri astfel la 20 de ani!”

Vasile Todirean, spitalizat în stare gravă în Italia, a fost incendiat de doi italieni și un român

Polițist român, considerat erou în Italia: Ajutorul lui a fost fundamental pentru destructurarea unei rețele de infractori români

Un român din Italia a furat un portofel nou, evident gol, și s-a ales cu dosar penal

  •  

Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri