Nesimțirea unui român din Marea Britanie: A agresat la spital o bolnavă în vârstă de 16 ani

ULTIMA ORĂ

Ioan Ciprian Lucaci, un român în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut de poliţiştii din Swindon, Marea Britanie, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Lucaci s-a prăbuşit pe o stradă din apropierea spitalului, iar poliţiştii l-au condus la spital pentru a se asigura că românul nu are probleme de ordin medical, informează Observator.

Un român din Anglia a abuzat o pacientă la Urgenţe

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, românul a început să se dea în spectacol. Conform Swindon Advertiser, Lucaci a început să fluiere asistentele şi să strige “sex, sex, sex”.

La un moment dat, o tânără de 16 ani, adusă la spital cu probleme respiratorii, l-a rugat să înceteze. Atât i-a trebuit românului pentru a se înfuria.

A profitat de faptul că scaunul de lângă cel ocupat de englezoaică era gol s-a aşezat pe el. Apoi, i-a pus mâna tinerei pe picior, i-a ridicat fusta şi i-a şoptit la ureche “sex, sex, sex”.

Românul şi-a recunoscut fapta

Tânăra a avut şansa ca un alt pacient să intervină şi să-i ia apărarea, reuşind să-l aşeze pe român pe un scaun cu rotile.

Ioan Ciprian Lucaci a fost reţinut, iniţial, de poliţişti. Ulterior, românul a fost eliberat, ancheta urmând să se reia după data de 1 mai.

În prezenţa avocatului său, Lucaci şi-a recunoscut fapta, a precizat că o regretă, dar şi că s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu îşi mai aminteşte foarte multe despre noaptea petrecută la spital şi în care ar fi comis infracţiunea.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment