Nouă tragedie în Italia: A murit un român plecat la cules de roșii ca să adune bani pentru operația soției

ULTIMA ORĂ

Românul a plecat în străinătate pentru a face rost de banii necesari unei operaţii a soţiei. Acum, femeia bolnavă rămasă acasă nu are cu ce repatria trupul neînsulfleţit al soţului.

Un botoşănean de 57 de ani, plecat pentru a face rost de bani în Italia, a murit pe un câmp în timp ce culegea roşii. Bărbatul era plecat în Italia pentru a strânge banii necesari unei operaţii de care avea nevoie soţia sa. Acum femeia rămasă acasă nu are bani cu ce să aducă trupul soţului în ţară.

Mort într-o remorcă în Puglia

Radu Cheleneagră, un bărbat de 57 de ani din Dorohoi, a plecat la muncă în Italia, la începutul acestei veri. Acesta s-a angajat la cules roşii în regiunea Puglia, scrie botosaninews.ro.

La începutul lui august, bărbatului i s-a făcut rău pe câmpul cu roşii. S-a retras câteva minute într-o remorcă pentru a-şi reveni. A fost găsit de colegi mort în urma unui stop cardio-respirator.

Soţia bolnavă nu are cu ce să-i aducă trupul acasă

Dorohoianul a plecat în Italia, spune aceeaşi publicaţie, pentru a-şi ajuta soţia. Mai precis aceasta avea nevoie de bani pentru o operaţie la picior.

În aceste condiţii bărbatul s-a decis să meargă sezonier la cules roşii. În momentul de faţă, femeia bolnavă nu are bani să repatrieze trupul neînsufleţit al soţului. Are o pensie de numai 640 de lei.

Tragedie în Italia: O româncă de 38, mamă a doi copii, a murit după ce i s-a făcut rău în mare

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment