Pacient inconștient, batjocorit în ambulanță de un paramedic SMURD

ULTIMA ORĂ

Un pacient inconştient a fost filmat şi umilit de un membru al unui echipaj SMURD care îl transporta la spital.

Imaginile revoltătoare au fost publicate pe Facebook de un bărbat din Orşova, judeţul Mehedinţi, împreună cu mesajul: „Așa se poartă băieții de la smurd cu pacienții! Ce ziceți domnule Arafat, o fii bine așa?”.

Peste 1000 de oameni au distribuit imaginile, informează Observator.

Pe acestea se poate observa cum membrul echipajului SMURD îl loveşte în cap pe pacientul inconştient cu o bară de salam în timp ce îl întreabă: „Vrei parizer?”

La finalul clipului video, acesta i se adresează pacientului inconştient: „Beţivule”.

Nu se cunosc detalii despre când şi unde au fost filmate imaginile.

Reacția IGSU

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, filmate într-o ambulanță SMURD, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dezaprobă ferm atitudinea manifestată de acest paramedic, în relația cu victima.

Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile și aplicarea măsurilor în consecință, am solicitat unităților subordonate documentarea situației și comunicarea urgentă a datelor și informațiilor care să facă posibil acest lucru.

În sprijinul acțiunilor întreprinse la nivel instituțional, adresăm public rugămintea ca toți cei care dețin indicii să vină în sprijinul demersului nostru și să ne li pună la dispoziție.

Asigurăm opinia publică/cetățenii în slujba cărora personalul IGSU își duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor.”

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment