Român de 20 de ani, găsit mort în Italia. Plecase de acasă pentru o viață mai bună

ULTIMA ORĂ

Un român şi-a pierdut viaţa peste hotare, după ce a luat drumul străinătăţii pentru o soartă mai bună. Sebastian Vasile Motani, un tânăr de numai 20 de ani, a fost găsit mort sâmbătă dimineaţa, 20 aprilie, în apropiere de Bologna, Italia.

Trupul neînsufleţit al lui Motani a fost descoperit pe malul râului Idice, între via Palazzetti şi via del Fiume, în localitatea San Lazzaro, la aproximativ 13 kilometri de Bologna.

Românul fusese dat dispărut vineri seara, chiar de părinţii lui, în momentul în care au realizat că acesta nu a ajuns acasă la ora obişnuită, informează Bologna Today, citată de Observator.

Zeci de pompieri şi carabinieri au plecat în căutarea românului, însă abia sâmbătă dimineaţa a fost descoperită, pe malul apei, bicicleta cu care românul se deplasa de acasă către locul de muncă şi înapoi.

Ulterior, din păcate, a fost descoperit şi trupul neînsufleţit al românului, care a fost recuperat cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Oamenii legii au demarat o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate modul în care a murit românul şi dacă este vorba despre o crimă, o sinucidere sau un accident.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - N1R - Știri - Divertisment