Mihaela Stoicescu, o româncă în vârstă de 51 de ani, a murit miercuri după un episod foarte dur. Ea se afla în mașina ei când un hoț a intrat peste ea în vehicul, a aruncat-o pe stradă. Ca urmare a loviturilor primite, Mihaela a murit.

Tragedia a avut loc la Noventa Vicentina, în provincia Vicenza.

Mihaela mersese împreună cu o nepoată de-a sa, în vârstă de 33 de ani, să scoate diverse sume de bani de la mai multe bancomate, a informat Rotalianul.

Banii îi erau necesari patronului la care era angajată nepoata sa, care avea nevoie de lichidități pentru a onora o plată, dar uitase să scoată el banii. Atunci a decis s-o trimită pe româncă. Aceasta, temându-se să nu fie ținta hoților, și-a rugat mătușa s-o însoțească.

Nimeni nu le-a văzut fețele atacatorilor

După ce au ridicat bani de la patru bancomate, cele două au ajuns și la un sediu de bancă din Noventa Vicentina. Nepoata a intrat în bancă, iar mătușa a rămas în mașină, cu cheile în contact.

Hoțul, care a avut și un complice, a știut, probabil, că femeile aveau mulți bani în mașină și a vrut să fure vehiculul cu totul.

El a intrat în mașină pe portiera din dreapta, a încercat s-o arunce pe româncă de pe scaunul șoferului și să plece cu mașina.

Numai că românca s-a prins cu putere de portieră.

Hoțul a făcut mai multe mișcări bruște, încercând să scape de româncă. În timpul acestor manevre, hoțul a lovit violent și o ambulanță.

Rănile suferite i-au fost fatale Mihaelei. Hoțul a scăpat de româncă, dar n-a mers decât 200 de metri, fiindcă s-a izbit de un stâlp.

Cei doi hoți au reușit să fugă și, deocamdată, nu li s-a dat de urmă. Niciun martor nu le-a văzut chipurile, astfel că poliția nu le-a putut face portretul-robot. Acum se caută toaste imaginile de la camerele de luat vederi din zonă.

  •  
Urmărește-ne pe Facebook! - Echipa de Știri